All Inclusive Dagpas

Proefles yoga in Breda?

Benieuwd of yoga bij jou past? De dagpas van YogaSchool Breda geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk kennis te maken met onze yogalessen. Natuurlijk ben je welkom om iemand mee te nemen. En wist je dat je met diezelfde dagpas ook diverse groepslessen bij Black & White Sportsclub kan proberen?!

 

Wij leggen je graag onze mogelijkheden binnen YogaSchool Breda en Black & White Sportsclub uit. Zo zijn er verschillende abonnementen en kun je al direct een voordelige proefstart maken.

Ontvang nu een All Inclusive Dagpas!

Kijk op ons rooster en laat ons weten wanneer het jou uitkomt om een yogales of groepsles te volgen. De All Inclusive Dagpas is een hele dag geldig en dit betekent dat je die dag onbeperkt lessen kan volgen. En dat voor €15,00! Mocht je daarna lid worden, dan ontvang je deze kosten uiteraard weer terug. Even je gegevens invullen, de bevestigingsmail goed doorlezen en wij heten je van harte welkom, zo simpel is het!

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon*

E-mailadres*

Wanneer kom je, hoe laat en welke les ga je meedoen? Geef jouw voorkeur op voor de eerste les. De dagpas is de gehele dag geldig

Datum*

Tijd*

Les

Opmerkingen