Wie zijn wij?

Even voorstellen

Yogaschool Breda is gevestigd in Black & White Sportsclub. Onze twee mooie en lichte yogastudio’s ademen een en al rust, ontspanning en luxe uit. Onze HotYoga Studio is helemaal ingericht voor onze HotYoga en –Pilates lessen en heeft een constante temperatuur van 35 tot 40 graden. We beschikken over ruime kleedruimtes met heerlijke douches.

Geniet nog even na van een lekker kopje biologische thee of fair trade koffie in onze ontspannen lounge of ga lekker lunchen en relaxen in ons VEGAN restaurant Black & White KAFE. Compleet met heerlijke verse smoothies, een uitgebreide VEGAN kaart is het op dit moment Dé Vegan Hotspot van Breda en omstreken.

Alles staat hier in het teken van een positieve, gezonde levensstijl waarbij beweging, ontspanning en verantwoorde voeding centraal staan. Alle ingrediënten voor de beste versie van jezelf. Ons doel is om onze omgeving te inspireren, om actief en bewust te leven, om de juiste balans te vinden.

Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met YogaSchool Breda, Black & White KAFE, en Black & White Sportsclub.

Wil je graag zien en beleven wat wij bedoelen met ‘Passion For Healthy Living’? We nodigen je graag uit voor een yogales!