Masterclass Vinyasa Yoga door Marcel

Workshop Vinyasa

Masterclass Vinyasa Yoga door Marcel

Op vrijdag 12 april om 11.15 uur geeft Marcel Wille een Masterclass Vinyasa Yoga. Twee uur lang neemt hij je mee in de wereld van Vinyasa. En na afloop ga je samen met de andere yogi’s lunchen in KAFE. Chef Emilio bereidt een smaakvolle Picnic tafel met daarop een variatie van versgebakken brood met verschillende toppings vergezeld door twee heerlijke salades en drie housemade dressings.

Over Marcel & Vinyasa

Marcel volgde vele opleidingen waaronder de teacher training van David Swenson, Kino Mccregor, Elsie Mathijsen,  Paul Grilley, Manju Jois en workshops van David Williams en vele anderen. Als hoogtepunt was hij vier jaar in opleiding op Bali bij één van de eerste Westerse grootmeesters Prem Carlisi waar hij in 2016 is uitgenodigd om les te geven.

Schrijf je nu in voor de Masterclass Vinyasa Yoga

Kosten voor deze Masterclass zijn €35 euro inclusief lunch. Opgeven en betalen kan via dit speciale reserveringsformulier. Mocht je onverhoopt de Masterclass niet kunnen bijwonen? Het is mogelijk dat iemand anders in jouw plaats komt, geen probleem. Graag wel even vooraf doorgeven via info@blackandwhite.nu.

Ben je clublid van Black & White Sportscluben YogaSchool Breda? Dan ontvang je een korting. Opgeven kan via de webshop in de app van Black & White.