Vraag en antwoord

Vraag & Antwoord

​Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Klik op een vraag om het antwoord te bekijken. LET OP! al jouw persoonlijke gegevens vindt je als volgt: Ga naar Mijn Club, dan naar mijn club account en klik op het blauwe pijltje.

Hij/zij kan zich opgeven voor een proefles via de website bij aanvraag All Inclusive Dagpas. Wij vinden het fijn als we van te voren weten welke les hij/zij komt doen, de € 15,- voor de dagpas dient vooraf per pin voldaan te worden. Bij inschrijving op dezelfde dag krijgt men de € 15,- retour.

Je kunt je abonnement wijzigen door hier een formulier in te vullen.
Afhankelijk van het soort abonnement en de looptijd, kun je je abonnement per direct (dat is per de eerstvolgende betaaldatum) of na de looptijd omzetten.

Bij alle ‘1x per week’ abonnementen kun je het aantal bezoeken zelf indelen binnen de looptijd. Binnen een looptijd van 16 weken kun je dus 16 bezoeken zelf indelen en binnen een looptijd van 12 maanden kun 52 bezoeken zelf indelen. Zit je in een ‘vervolg’ abonnement, dan heb je 4 bezoeken per 4 weken om zelf in te delen. Je kunt in de App onder ‘producten’ terug vinden hoeveel bezoeken je nog hebt staan. Klik hier om de link te openen voor de uitleg van de app.

Ja, in deze gevallen kun je je abonnement bevriezen. Er wordt dan voor een bepaalde tijd geen abonnementsgeld afgeschreven. Je kunt een bevriezing aanvragen door hier een formulier in te vullen. YogaSchool Breda kan bij blessures vragen om een document, als bewijs voor de bevriezing

Je kunt de wijziging van je bevriezing in je app wijzigen. Het verkorten kan per gewenste datum. Klik hier om te kijken hoe je dat moet doen. YogaSchool Breda kan bij blessures vragen om een document, als bewijs voor de bevriezing.

Mocht je willen opzeggen, dan kan via je app. Klik hier om te kijken hoe je dat kunt doen. Je polsbandje mag je bij de receptie inleveren.

Je polsbandje kun je inleveren aan de balie tot maximaal 1 week na einddatum van je abonnement, om de borg via de bank retour te ontvangen. Na deze datum vervalt de borg en kan deze niet meer retour gegeven worden. Dit staat ook beschreven in de bevestigingsmail die je ontvangt bij een opzegging. Eventuele bedragen die op het polsbandje gestort zijn, voor het nuttigen van consumpties en/of gebruik van de zonnebank, blijven ook 1 week na einddatum geldig. Gestorte bedragen op het polsbandje zijn persoonsgebonden, kunnen niet teruggestort worden en zijn niet in contanten op te nemen.

Ga naar https://blackenwhitesportsclub.virtuagym.com

          Klik op club-account informatie links in de balk

          Klik dan op betalingen

          Vul opnieuw jouw inlogcode in

          Klik op de facturen die je wil inzien

“Bij het inloggen in je app, zie je onderaan een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Doorloop de stappen en maak een nieuwe wachtwoord aan. Log vanaf dan met het nieuwe wachtwoord in.”

Wij schrijven het abonnementsgeld via automatische incasso af. De eerste betaling die je doet, is meestal een combinatie van meerdere onderdelen. Zo betaal je in de meeste gevallen eenmalige administratiekosten, de borg van je polsbandje (die krijg je retour na inlevering bij het stopzetten van je overeenkomst) en je betaalt het reguliere abonnementsgeld voor de komende periode. Na deze eerste betaling, wordt er enkel per 4 weken abonnementsgeld afgeschreven. Alle info omtrent je betalingen ed staan in je app. Klik hier voor de uitgebreide uitleg.

We schrijven het abonnementsgeld via automatische incasso af. Deze betaling vindt om de 4 weken plaats. Kijk in je app om je betalingen te checken. Klik hier voor uitleg van de app.

Dit is uitsluitend mogelijk bij betaling van 12 maanden in 1x. Dat kun je vooraf even aangeven via admin@blackandwhite.nu.

Wanneer de incasso niet lukt (het bedrag kan niet van je rekening afgeschreven worden), ontvang je herinneringen omdat we het bedrag slechts eenmaal proberen af te schrijven per automatische incasso.

  • De eerste herinnering ontvang je per e-mail. Via deze e-mail kun je kosteloos en gemakkelijk je betaling voldoen, d.m.v. een Ideal link.
  • Indien wij een week later geen betaling ontvangen hebben, ontvang je een tweede herinnering per e-mail. Hier worden €5,00 administratiekosten gerekend. Je kunt het totaalbedrag via de Ideal link voldoen. (De Ideal link uit de eerste herinnering is op dat moment niet meer bruikbaar)
  • Indien wij een week later geen betaling ontvangen hebben, ontvang je een aanmaning. Deze ontvang je zowel per e-mail als per post. Je kunt het totaalbedrag via de Ideal link voldoen. (De Ideal link uit de eerste en tweede herinnering zijn niet meer bruikbaar) In deze aanmaning wordt tevens toegelicht wat er zal gebeuren, indien we de betaling niet ontvangen: Ons incassobureau wordt ingeschakeld, wat extra kosten met zich mee brengt voor je.
  • Hierna ontvang je nog een laatste aanmaning ter herinnering, zowel per e-mail als per post, met dezelfde informatie als de eerste aanmaning.
  • Hebben wij een week later helaas geen betaling ontvangen, dan zal de betaling uit handen gegeven worden aan ons incassobureau. Alle communicatie over de desbetreffende betaling, verloopt vanaf dat moment enkel nog via het incassobureau. De volgende betalingen, vinden ondertussen plaats via ons reguliere traject.

We raden je aan om  voldoende saldo op de rekening te hebben, of eventuele openstaande betalingen via de Ideal link te voldoen, om extra kosten te voorkomen.

Mocht je andere vragen hebben over een betaling, dan kun je altijd kijken in je app, daar staat je complete overzicht. Klik hier om de uitleg van de app te bekijken.

Het is niet gelukt om de betaling via automatische incasso bij je af te schrijven. Je ontvangt dan een e-mail met een betaallink. via deze betaallink kun je de openstaande post alsnog voldoen. Wordt deze niet direct voldaan, zal de betaling alsnog via automatische incasso geprobeerd worden. Wanneer je IBAN onjuist blijkt te zijn, ontvang je hier ook een e-mail over. Het aanpassen van je IBAN kun je zelf in de app doen. Klik hier voor uitleg over de app.”

Na de eerste herinnering komen er extra administratieve handelingen kijken bij je openstaande post, vandaar dat we vanaf dat moment administratiekosten rekenen. Deze administratiekosten kunnen helaas niet geannuleerd worden en dienen vanaf een tweede herinnering altijd voldaan te worden. Via de eerste herinnering per e-mail heb je een week de mogelijkheid de betaling te voldoen, zonder extra kosten. We raden aan gebruik te maken van deze optie, om extra kosten te voorkomen.

Om een keer kennis te maken met onze sportsclub kun je hier een All Inclusive Dagpas aanvragen.

Deze kost € 15,- en deze kun je bij binnenkomst per pin betalen op onze club. Met deze dagpas mag je een dagdeel verschillende groepslessen uit proberen. Kijk eerst even op het rooster welke lessen je graag mee wilt doen.

Mocht je op diezelfde dag besluiten om een abonnement af te sluiten dan ontvang je de € 15,- retour van ons.

We hebben een tweetal abonnementsvormen, te weten:
4 maanden Try Out en een 12 maanden abonnement. Voor beide geldt de volgende tarieven.
€ 37,50 1x pw sporten
€ 47,50  onbeperkt sporten.

Eenmalig betaal je € 40,- administratiekosten. Als je kiest voor het 12 maanden abonnement ontvang je de eerste maand gratis sporten. je kunt de bezoeken bij een 1x per week abonnement gedurende de looptijd  verdelen.